FRAKT OCH INSTALLATION

GreenCloud Solutions har en egen logistik- och leveransavdelning, vilket ger stora möjligheter till flexibilitet. De har en kvalitetscertifierande arbetsgång vilket innebär att de innan leverans startar upp maskinen själva, oavsett var i landet maskinerna ska levereras. På så vis kan vi testköra och konfigurera utrustningen redan innan den körs ut. Fördelarna är många; ur miljösynpunkt kan GreenCloud Solutions själva ta hand om emballaget och kör inte omkring med en massa, mer eller mindre tomma lådor.

Ur kvalitetssynpunkt kan GreenCloud Solutions kontrollera alla funktioner och upptäcka problem innan kunden behöver göra det. För slutanvändaren innebär det dessutom att driftstoppet vid en ny leverans blir kort.

GreenCloud Solutions kan även hämta hem gammal utrustning och ta hand om den på ett miljömässigt sätt. Självklart ordnar vi leveranser i hela landet. Om så önskas kan vi även konfigurera maskinerna redan innan leveransen och det enda som återstår är att stoppa i ström- och nätverkssladden. Du avgör själv vad du vill att vi ska göra, vill du att vi tar hand om helheten gör vi det.

Vi uppfyller Upphandlingsmyndighetens krav för en giftfri förskola!

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.