FRANKERINGSMASKINER

Alla våra frankeringsmaskiner är digitala och bygger på Inkjet-skrivarteknik.

Frankeringsmaskiner från Green Print Solutions ger er en mycket tystgående maskin med perfekt tryck även på ojämnt underlag. Det som kännetecknar våra frankeringsmaskiner är att de är användarvänliga. Du sparar både tid och pengar genom att använda en frankeringsmaskin jämfört med att frankera all utgående post med frimärken.

Onlinenedladdning av porto

Det är många fördelar med frankeringsmaskin. Förutom att portot är lägre än för frimärken slipper du all hantering av kontanter, och du slipper besväret med att köpa frimärken. Online överföring av portopengar till din frankeringsmaskin är snabbt, enkelt och säkert. Du kan när som helst ladda din frankeringsmaskin dygnet runt, 365 dager om året.

Ditt eget postkontor

Våra frankeringsmaskiner är effektiva och enkla att använda. Med vår frankeringsmaskin har du ditt eget postkontor och slipper stå i kö på Posten. Brevvågen väger och beräknar portot, vilket garanterar rätt porto på dina brev, vilket kommer att spara portokostnader. Med en frankeringsmaskin kan dina brev även göras mer personliga genom att budskap, logotyper eller text kan tryckas samtidigt som du frankerar dina brev.

Modultänkande säkrar din investering för framtiden

Vi har en serie maskiner som bygger på moduler. För dig som användare innebär det att maskinen kan växa i takt med att dina behov förändras. Bygg ut och förändra alltefter som behoven förändras, utan att byta maskin, det skyddar din investering.

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.