top of page

FRUKTKORG PÅ JOBBET

fruktblandning original.jpeg
Fruktblandning original

En väl avvägd mix med äpplen, banan, päron och apelsiner som bas, toppad med säsongens läckerheter som clementiner, kiwi, plommon eller vindruvor. Vi komponerar korgen på bästa sätt, till exempel varieras alla fruktslag med de sorter som är finast för säsongen.  

Frukt ekologisk.jpeg
Fruktblandning ekologisk

Äpple, banan, päron och citrus toppas exempelvis med kiwi eller plommon, allt beroende på årstid och tillgång. Vid förfrågan levererar vi även Rättvisemärkta bananer. Det här är fruktblandningen för dig som vill göra en insats för miljön!

fruktblandning banan plus.jpeg
Fruktblandning Banan +

Många gillar bananer och hos oss får alla ni en specialkomponerad blandning med minst 1/3 bananer. Här finns även äpplen, päron och clementiner samt ytterligare en eller ett par säsongsfrukter exempelvis druvor, kiwi, nektariner eller plommon. Korgen innehåller inga apelsiner.

fruktblandning premium.jpeg
Fruktblandning Premium

Här lägger vi extra krut på säsongsfrukterna samt de exotiska frukterna och vi speglar bästa världsdel för respektive frukt. Finaste sorten av äpplen (ofta svenska under säsong), bananer, päron och apelsiner trängs med delikatesser som physalis, kiwi, rambutan, mango, papaya, bigarråer och jordgubbar, allt efter vad säsongen erbjuder. Premiumkorgen är vår lyxigaste fruktkorg på jobbet, när bara det bästa är gott nog.

Fruktkorg Supreme.jpeg
Fruktblandning Supreme

I denna fruktkorg på jobbet hittar du både gröna och blå druvor och flera säsongsfrukter såsom plommon eller nektariner eller aprikoser (under sommaren). Sharon eller kiwi och småcitrus (resten av året). Korgen grundas med bananer och apelsiner samt säsongens mest exklusiva äpplen och päron. En riktigt fin korg för den sanna fruktälskaren.

fruktblandning bas.jpeg
Fruktblandning Bas

Det här är vår basblandning, med bara de vanligaste fyra frukterna. Ursprung och namn på sorten varieras efter säsong och var vi kan hitta den finaste frukten. Ett prisvärt alternativ med vår fruktkorg på jobbet, utan krusiduller. Bara god frukt, helt enkelt.

Mjölksortiment ekologisk
Mjölksortiment

Tillsammans med er fruktkorg kan ni få mjölk levererad. Bekvämt så att ni slipper bära själv. All mjölk är ekologisk, förutom Barista mjölken. Observera att sortimentet kan variera mellan regionerna.

 1. Uppehåll skall inkomma 12 dagar före gällande leverans.
   

 2. Förändringar till nästkommande leverans: 5 dagar.
  (Byte av storlek eller sortiment).
   

 3. Det går alltid att göra extrabeställningar fram till kl: 10.00 dagen innan leverans.
   

 4. När måndag är helg så förskjuts veckans leveranser med 1 dag: Måndag levereras på tisdag och onsdag levereras på torsdag. 
   

 5. Lägg till tidsanapassad leverans 

rooms_green.png

Rum

GreenMeeting tillåter deltagare att kommunicera, dela, presentera och diskutera som om de var där i rummet, från små huddle-utrymmen till stora mötesrum och konferenssviter.

Interoperable-icon_green.png

BYOD

Bring Your Own Device!

Våra system har full integration mot marknadens samtliga videoplattformar som Teams, Zoom, Google Meet mfl. Med våra hybridsystem kan du ansluta till vilken mötesplattform du vill och samtidigt behålla kvalité i världsklass för både ljud och bild.

video-meeting-icon_green.png

Möten

Ta bort hinder för kommunikation och håll online-möten som vem som helst kan vara med på. Anslut till största möjliga publik med ljud-, video- och skärmdelning.

messaging-icon-green.png

Meddelanden

Hjälp dina anställda att arbeta mer produktivt och samarbeta lättare med  snabbmeddelanden, gruppchattar och förmågan att utöka en chatt till ett videosamtal.

bottom of page