rooms_green.png

Rum

GreenMeeting tillåter deltagare att kommunicera, dela, presentera och diskutera som om de var där i rummet, från små huddle-utrymmen till stora mötesrum och konferenssviter.

Interoperable-icon_green.png

Interoperabilitet

Fullständig interoperabilitet så att du kan hålla möten med Skype for Business och alla standardbaserade system inklusive Zoom, Cisco, Lifesize och Polycom.

video-meeting-icon_green.png

Möten

Ta bort hinder för kommunikation och håll online-möten som vem som helst kan vara med på. Anslut till största möjliga publik med ljud-, video- och skärmdelning.

messaging-icon-green.png

Meddelanden

Hjälp dina anställda att arbeta mer produktivt och samarbeta lättare med  snabbmeddelanden, gruppchattar och förmågan att utöka en chatt till ett videosamtal.

Bättre möten helt enkelt

Samarbete och kommunikation är viktigt för framgången för dagens affärsorganisationer. GreenMeeting samlar människor för att arbeta bättre, var de än är. Vi är unikt inom branschen och är verkligen byggt för företaget.

Förbättra dina arbetsytor

rooms_green.png

Konferenser och styrelserum

Med stöd för flera kameror och skärmar, integration med professionell AV-utrustning och HD-video och ljud. Vi förvandlar vi pålitliga och lättanvända system dina konferensrum.

smaller-meeting-rooms_new_green.png

Mindre mötesrum

Skapa snabbt och enkelt videomöten eller håll punkt-till-punkt videosamtal. Vår prisvärda utrustning för mindre mötesrum erbjuder pålitliga kommunikationsverktyg som alltid är redo att användas.

desktop-mobile-icon_green.png

Dator & mobil

GreenMeetings kraftfulla meddelanden, möten och samtalsapp gör kommunikationen enkel var du än är och vilken enhet du än befinner dig på.