Rum

GreenMeeting tillåter deltagare att kommunicera, dela, presentera och diskutera som om de var där i rummet, från små huddle-utrymmen till stora mötesrum och konferenssviter.

Interoperabilitet

Fullständig interoperabilitet så att du kan hålla möten med Skype for Business och alla standardbaserade system inklusive Zoom, Cisco, Lifesize och Polycom.

Möten

Ta bort hinder för kommunikation och håll online-möten som vem som helst kan vara med på. Anslut till största möjliga publik med ljud-, video- och skärmdelning.

Meddelanden

Hjälp dina anställda att arbeta mer produktivt och samarbeta lättare med  snabbmeddelanden, gruppchattar och förmågan att utöka en chatt till ett videosamtal.

Bättre möten helt enkelt

Samarbete och kommunikation är viktigt för framgången för dagens affärsorganisationer. GreenMeeting samlar människor för att arbeta bättre, var de än är. Vi är unikt inom branschen och är verkligen byggt för företaget.

Förbättra dina arbetsytor

Konferenser och styrelserum

Med stöd för flera kameror och skärmar, integration med professionell AV-utrustning och HD-video och ljud. Vi förvandlar vi pålitliga och lättanvända system dina konferensrum.

Mindre mötesrum

Skapa snabbt och enkelt videomöten eller håll punkt-till-punkt videosamtal. Vår prisvärda utrustning för mindre mötesrum erbjuder pålitliga kommunikationsverktyg som alltid är redo att användas.

Dator & mobil

GreenMeetings kraftfulla meddelanden, möten och samtalsapp gör kommunikationen enkel var du än är och vilken enhet du än befinner dig på.

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.