VI SÖKER ACCOUNT MANAGERS

Vi erbjuder gröna helhetslösningar för kontoret och vi säljer bla copy/print, kontorsmaterial och trycksaker mm mm. Miljöperspektivet är starkt hos oss, och vi har sedan starten 2010 vuxit mycket snabbt till en framgångsrik organisation. 

I rollen som Account Manager kommer du initialt att arbeta med nykundsbearbetning för att arbeta upp din egen kundportfölj som du sedan förvaltar och utvecklar. Målet är att upprätthålla långsiktiga relationer med kunderna där GreenPrint blir den naturliga leverantören av en mängd olika miljövänliga produkter över tid. Din roll kommer därmed att utvecklas över tid och uppgifterna kommer i början att fokusera mycket på mötesbokning och företagspresentationer samt att sluta avtal med nya kunder. På sikt kommer rollen mer att handla om att underhålla och utveckla de befintliga kundrelationer som du har skapat.

Vi erbjuder en chans till en spännande resa i ett växande företag. Du får möjligheten att arbeta med tekniska produkter från starka varumärken med en miljöinriktning som ligger helt rätt i tiden! Med gemensamma aktiviteter så som tävlingar, konferenser och regelbundna kompetenshöjande utbildningar har du ett fantastiskt utgångsläge för att bygga på din kompetens och utvecklas med bolaget. Vågar du anta utmaningen?

Din profil

Vi söker dig som har ett naturligt driv framåt och får energi av att vinna och göra bra affärer. Det är meriterande om du har en säljbakgrund med dokumenterat goda resultat samt vana av att sälja via telefon. Idrottsbakgrund och/eller genomförd militärtjänst ses som positivt. Störst vikt läggs dock på dina personliga egenskaper. B-körkort samt god kommunikationsförmåga både i svenska och engelska är krav för denna tjänst.

Som person är du tävlingsinriktad, energisk och arbetar gärna hårt för att nå dina mål. Du bör samtidigt vara van vid att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och är en positiv och engagerad lagspelare. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov vilket resulterar i genomtänkta förslag och erbjudanden.

 

Start: Omgående/efter överenskommelse
Arbetsplats: Täby
Arbetstid/omfattning: Heltid