top of page

LAMINERINGSMASKINER

En lamineringsmaskin kan användas till mycket, till exempel konferenshäften, foton, menyer och skyltar och passar både hos kontor som tillverkar saker, och åt andra och ett helt vanliga kontor.

Namnskyltar till personalfesten eller konferensen kan också tillverkas med hjälp av en lamineringsmaskin. Men något inte många tänker på är alla tillbehör man kan köpa till sin lamineringsmaskin för att göra sina saker ännu finare och roligare.

 

Tillbehör till din lamineringsmaskin

Ett tillbehör som kan vara nödvändigt att skaffa är hörnrundare. Dessa är ett bra tillbehör till en lamineringsmaskin eftersom det med hjälp av dem går att göra snygga och runga kanter på ett inplastat dokument eller på skyltarna till festen. Detta får dem att ser mjuka och proffsiga ut. Finns i olika storlekar.

Ett annat tillbehör som kan vara bra att ha till sin lamineringsmaskin är en skärmaskin. Med hjälp av den är det enkelt att skära till plasten runtomkring sitt inplastade papper så att det blir rakt, något som är svårt med en vanlig sax. Man kan även skära till pappren innan man stoppar dem i sin lamineringsmaskin för att få mindre bitar och då kan man skära ungefär tio ark åt gången eller mer, beroende på hur avancerad skärmaskinen är.

Logga in i vår webbshop här >>

Lamineringsmaskin för kontoret
bottom of page