top of page

LEXMARK PULL PRINT

Lexmarks cloud print eller pull print, innebär att du inte längre skickar ditt dokument mot en förvald skrivare. Istället skriver du ut mot en utskriftskö och hämtar ditt dokument när, och var, du vill.

I molnet...

Borta är plötsligt pappershögarna vid skrivarna och springet fram och tillbaka mellan datorn och utskriftsrummet. Borta är också irritationen över att någon bytt papper i kassetten, att tonern är slut eller att det är kö vid skrivaren. Under de senaste åren har vi sett en explosionsartad ökning av efterfrågan på "pull print", och denna ökning fortsätter.

Det är tydligt att användarna uppskattar möjligheten att kunna hämta dokumentet vid en ledig skrivare, slippa leta i buntarna som ingen hämtar eller att slippa oroa sig för att någon annan ska få med sig ett viktigt dokument.

Med GreenPrints lösning får ni

  • Kostnadseffektivtet 

  • Miljöhänsyn

  • Säkerhet  

  • Flexibelitet

  • Kontroll

  • Skalbarthet

Miljö

På nästan alla företag går en stor del av alla dokument rakt i papperskorgen, eller i bästa fall pappersåtervinningen. Med hjälp av "Pull Print" elimineras detta bekymmer då i princip ingenting onödigt behöver skrivas ut. Om samma dokument skickas till skrivaren flera gånger, i olika versioner, kan användaren välja att endast skriva ut den senaste versionen.

Framförallt blir man dock av med de dokument som idag glöms bort i skrivarens utmatningsfack. Flera mätningar visar att pappersåtgången minskar med upp till 30 % efter att "follow-me-print" installerats.

Lexmark Cloud
bottom of page