top of page
iPhone och Macbook Mobila utskrifter!

MOBILA UTSKRIFTER

Varför mobila utskrifter?

Mobila utskrifter ökar effektiviteten i företag och organisationer. Lexmark Mobile Printing App är utvecklad för smartphones och plattor som stödjer Android eller Apple iOS och gör det möjligt att skriva ut varsomhelst på alla kopiatotorer och skrivare, så länge enheten och skrivaren är anslutna till samma WiFi-nätverk eller så kopplar man sin mobila enhet med en QR kod direkt på skrivaren och göra sina mobila utskrifter.

Appen gör det enkelt att hitta kopiator och skrivarenheter och välja vilken skrivare eller kopiator man vill använda för sina mobila utskrifter. Sedan är det bara att skicka sin pdf-, tiff- eller jpeg-fil för en snabb utskrift. Appen är gratis och laddas enkelt hem från Android App Store eller iTunes Store.


Skriv ut från alla mobila enheter!

Pekplattor, smartphones och molnbaserad teknik förändrar hur både små och stora företag hanterar sina dagliga aktiviteter. Den som är på språng mellan olika platser har ett större behov av att enkelt komma åt och producera dokument när som helst, varsomhelst ifrån och kunna nyttja mobila utskrifter.

 

I dagens trådlösa samhälle är mobil teknik som gör att man snabbt kan avsluta uppgifter en nödvändig förutsättning för verksamheten. Lexmarks nya Mobile Printing App som fungerar med både Lexmarks bläckskrivare och laserskrivare förenklar trådlösa utskrifter och tillgodoser behov från företag i alla storlekar.

 

Den här nya utskriftsmöjligheten med mobila utskrifter för Lexmarks senaste skrivare är en av flera lösningar som Lexmark utvecklat för att underlätta för företag i alla storlekar att bli mer effektiva och spara både tid och pengar. 

bottom of page