VATTENAUTOMAT PÅ JOBBET

Alla borde ha tillgång till friskt vatten på jobbet, eller hur?

Vatten hjälper oss att koncentrera oss, hålla immunförsvaret på topp och undvika huvudvärk och andra obehagliga effekter av vätskebrist. Läs våra viktigaste argument. 

Riktigt kallt dessutom, för visst är kallt vatten betydligt godare än rumsvarmt vatten från kranen?

En vattenautomat på jobbet blir också ett naturligt komplement till kaffemaskinen (kaffe är ju faktiskt vätskedrivande) och ett mycket uppskattat alternativ för gäster och besökande på kontoret. Tänk en varm försommardag med ett glas isande kallt vatten istället för den varma koppen kaffe. Dessutom kan du enkelt få smaksatt vatten! Kallt, kolsyrat vatten med smak av Lemon/Lime, Skogshallon eller Päron. Eller varför inte kundfavoriten Granatäpple?

Vatten på kontoret är inte lyx, det är en nödvändighet

För alla som har tillgång till en vattenautomat på kontoret blir det plötsligt så självklart att dricka mer. Man känner att man blir piggare, orkar mer och tar bättre beslut. Det är dessutom lättare att börja röra sig mer och äta bättre när man har fått en turboinjektion av det bästa läkemedlet som finns i form av vatten.

Vattenautomat på kontoret?

Det är för oss här uppe i Norden en självklarhet att ha tillgång till rent vatten. En kolsyrad vattenautomat på kontoret är ett lätt och trevligt sätt att få tillgång till de två liter vatten vi bör dricka varje dag.

Mycket att vattnet som vi måste ha för att överleva får vi i oss genom maten vi äter, men det är känt sedan länge att vi måste tillföra cirka två liter om dagen för att hålla skärpan uppe och inte bli sjuka. Vatten på arbetsplatsen är sannolikt det lättaste sättet att dricka tillräckligt mycket vätska.

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.