top of page
Lexmark cloud pull print

Eliminera IT-bördan

Grunden för vår MPS-lösning är Lexmark Global IoT System. Det är ett sammanhängande ekosystem för utskrifter och skanning som utnyttjar prediktiv support för att öka drifttiden och molntjänster för att eliminera IT-infrastruktur.

Utnyttja sakernas internet  

Lexmark Global IoT System utnyttjar det kraftfulla sakernas internet (IoT) åt dig. Lexmarks skrivare och multifunktionsprodukter (MFP:er) är utrustade med sensorer som kontinuerligt övervakar enheters prestanda. Vi analyserar prestandauppgifter för att hitta användningstrender, slöseri, säkerhetsrisker och annat som avlastar ditt IT-team. 

Minska kostnaderna, förenkla faktureringen och förbättra kundservicen med Lexmark MPS, som inbegriper fler än en miljon enheter i hela världen. Andra har flera system för att hålla reda på fakturor, service och annat. Lexmark har ett system för smidig hantering av ditt ekosystem.

Vi kan fixa det innan det går sönder

Vi vet att den bästa serviceupplevelsen är att aldrig behöva uppsöka service överhuvudtaget.

Den visionen gör vi till en verklighet med Lexmark Predictive Support. Det är en lösning som säkerställer att du​ slipper avbrott tack vare avancerad teknik och sofistikerade algoritmer. Vi upptäcker och förhindrar avbrott innan de inträffar. Vi kan förutspå när ett fel kommer att uppstå tack vare våra IoT-integrerade enheter. Vi kontaktar dig för att lösa problemet – ofta på avstånd – innan du ens vet att det finns.

För toner och andra förnödenheter möjliggörs tidsmässigt väl avvägda leveranser med artificiell intelligens (AI) som baseras på din faktiska användning, vilket innebär att du slipper hålla koll på ditt lagersaldo. Dessutom visas proaktiva meddelanden för serviceförfrågningar, leveransstatus på förnödenheter och mycket mer på enhetsskärmen.

Denna proaktiva tekniska lösning leder till jämnare och mer kostnadseffektivt stöd som skiljer oss från konkurrenterna.

Kostnads effektiva utskrifter

Flexibel infrastrukturhantering

Lexmarks infrastruktursstöd och infrastrukturshantering är flexibel nog att uppfylla dina komplexa krav. Vi kan hantera din utskriftsinfrastruktur helt – eller för minsta möjliga insats kan Lexmark ersätta den lokala utskriftsinfrastrukturen med en helt molnintern lösning för att släppa utskriftsjobb. Våra molnbaserade utskriftstjänster eliminerar serverunderhåll, effektiviserar användarhanteringen och ger större flexibilitet, redundans och skalbarhet. Dessutom ökar säkerheten.

Möjliggör flexibiliteten på arbetsplatsen med en avancerad anslutningssvit

Lexmark Cloud Bridge-teknik möjliggör utökad åtkomst till avancerade hanterade utskriftstjänster utan behov av ytterligare hårdvara eller programvara. Denna anslutningssvit låser upp, med enkelhet och skala, fullständiga MPS-funktioner för företagskunder i komplexa nätverksmiljöer och ger återförsäljare fördelar genom att utöka de typer av skrivare som kan anslutas till Cloud Fleet Management.

 

Oavsett om Lexmark Cloud Bridge används i internadministrativa system på stora företag, i detaljhandeln eller ett fjärrkontor med en enda skrivare, erbjuder Lexmark Cloud Bridge dynamiska anslutningsmöjligheter för användning av företag i alla storlekar.

Omfattande säkerhet för dina enheter, dina dokument och ditt nätverk

Andra tillverkare har extra säkra enheter bara i en del av sitt sortiment eller debiterar mer för säkerhet. Inte Lexmark.  Alla Lexmarks enheter är säkra per design. Vår säkerhetsprofil stärks av att vi äger vår teknik, så vi är smidiga och kan reagera snabbare på hot.  

bottom of page