TRYCKSAKER

GreenCloud Online är tjänsten för trycksaker online – ett snabbare och enklare sätt att beställa repetitiva trycksaker för ditt företag. Systemet är internetbaserat, patenterat och lämpar sig särskilt väl för visitkort, kuvert, brevpapper, etiketter och marknadsmaterial.

 

Dina trycksaker finns som dynamiska malldokument på vår webbplats som hanterar allt från korrektur till attester och fakturering. Vi lägger in din grafiska profil och de delar du ska ha med i trycksaken och resultatet blir ett enhetligt utseende på allt ditt material.  

Tjänsten gör sen att du själv kan göra nödvändiga ändringar, godkänna korrektur och beställa det antal du behöver och då undvika hela den ibland krångliga och tidsödande manuella trycksakshanteringen.Genom den smidiga hanteringen kan du spara stora pengar.

Med betydligt lägre administrativa kostnader, avsevärt lägre kostnader för sättning och tryckning och dessutom lägre faktureringskostnader kan du spara pengar i alla led. Du sparar tid och pengar, och bibehåller dessutom ditt profilpaket intakt! Särskilt smart för dig som beställer trycksaker ofta och behöver ändra uppgifter. Ni får en egen hemsida att börja använda direkt och ett eget konto.

Bara att sätta igång!

Övriga saker att trycka sin logga på:

Logga in till vår trycksakswebbshop här >>

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.