top of page
GreenSecure
Videoövervakning för ditt kontor

GreenSecure Videosäkerhet

Tänk om vad gäller säkerheten. Koppla in vår molnbaserade öppna dataplattform med fullständiga analyser och operativa insikter till dina befintliga kameror och system.

Upptäck inbrott

Upptäck hot och anomalier i realtid med AI-driven säkerhet

effektiv installation av videoövervakning

Kom igång snabbt. Enkelt att hantera.

Snabb övervakning

Sök snabbare och mer exakt

optimera videovakning

Optimera verksamheten med insikter

smarta system

Utvidga till de verktyg och system som du använder varje dag

Övervakning med moln tjänster

Använd molnkameror med integrerad analys och inbyggd lagring

Skydda dig mot cyberattacker

Håll dig skyddad från cyberattacker och förbli uppdaterad genom molnet

analys av videoövervakning

Få analyser från alla dina kameror, konstant, i en enhetlig, enda vy

övervakning av ditt kontor

Njut av säker webb- och appåtkomst var som helst i världen

mindre bredbandsanvändning

Minska bandbreddsanvändningen och få högkvalitativa bilder

En öppen videosäkerhetsdataplattform

Övervakningskamera

GreenSecure Compact Dome®

GreenSecure Dome®

GreenSecure 360®

GreenSecure Bullet™

GreenSecure Quad™

Övervakningssystem

GreenSecure Cloud® Video Management System

Ljudsystem

GreenSecure Cloud Connector™

Så här fungerar GreenSecure

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 12.33.46.png

Kartvy med Smart Presence™

Lägg till kartor över alla dina platser och anläggningar i GreenSecure för att få förbättrad situationsmedvetenhet och insikter. Varje karta kan konfigureras och inkluderar kameravyer, larmvyer samt möjligheten att spåra och räkna personer, fordon och andra objekt när de rör sig i dina lokaler.

AVA 2022-04-25 kl. 12.33.52.png

Beläggningsräkning

Med beläggningsräkning kan säkerhetsoperatörer och administratörer övervaka stora anläggningar för att hålla en rullande summa av den nuvarande beläggningen av människor och fordon på definierade platser. Dessutom kan en översikt användas för att övervaka specifika områden där människor samlas.

AVA 2022-04-25 kl. 12.34.23.png

Minska bandbredd och få video av hög kvalitet

GreenSecure Smart Path minimerar bandbreddsförbrukningen och håller videon lokal med hjälp av unik och innovativ teknik som WebRTC-intelligent routing och AI-baserad bandbredd och lagringsoptimering, vilket minskar en viktig kundfråga. 

AVA 2022-04-25 kl. 12.34.30.png

Enkel vy

Se och hantera alla dina GreenSecure- och tredjepartsenheter över alla implementeringar i en enda glasruta, oavsett om de är direkt anslutna till molnet eller fysiskt kopplade till Cloud Connector.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.10.32.png

Upptäck avvikande beteende i realtid

Använd regelbaserade mallar för att definiera scenarier där du vill bli meddelad när specifika händelser inträffar, till exempel slentrian, linjekorsning, åtkomst till brandutgång och mer. GreenSecure använder avancerad objektidentifiering för att övervaka och upptäcka ovanliga händelser och beteenden och skickar varningar och meddelanden i realtid.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.10.38.png

Mobilapp (Android, iOS)

Med GreenSecures Android- och iOS-appar erbjuder vi användare en uppsättning funktioner som speglar GreenSecure-webbklienten, från att se och hantera larm, titta på video live eller uppspelning till manuell inspelning. Användare kommer att uppleva en naturlig, smidig övergång från webb till mobil och vice versa.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.10.46.png

Värmekartor

Heatmaps är idealiska för att få mer insikter om detaljhandel, hälsovård, skolor och andra utbildningsanläggningar, offentliga platser, kollektivtrafik eller myndighetslokaler. Verktyget ger ökad medvetenhet om kundernas beteende, uppehållstider och trängsel, transportflöden, misstänkta aktiviteter och mer.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.10.52.png

Säker delning av inspelningar

Med GreenSecure kan du välja klipp av intresse och sedan generera en länk som du kan skicka till relevanta personer, såsom din HR-avdelning eller brottsbekämpande myndigheter, för säker visning. När de följer den här länken kan de se ditt valda videoklipp utan att behöva åtkomstuppgifter. Du kan välja åtkomsttillgänglighet eller tillåta tittaren att ladda ner.

smart inspelning.png

Smart inspelning

GreenSecure Smart inspelning växlar upplösningsströmmen för alla dina kamerainspelningar. Den spelar automatiskt in med maximal upplösning när människor och fordon är närvarande eller intressanta händelser inträffar, och ändras till så lågt som 360p eller ingen inspelning alls när aktiviteten försvinner för att spara lagringsutrymme.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.11.08.png

GreenSecure lagring

Utöka lagringen av alla dina videomaterial till molnet. Uppnå ökad flexibilitet med enkel åtkomst till ditt molnarkiv, oavsett anslutnings- och bandbreddskrav. Utnyttja den maskininlärningsbaserade GreenSecures smarta inspelningsfunktion för att avgöra vilka aktiviteter eller händelser som är ovanliga och därför viktiga att sparas.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.36.45.png

Analyser på kameran

GreenSecures molnhanterade säkerhetskameror Dome, Compact Dome, Dome, 360, Bullet och Quad integrerar intelligens via bildigenkänning, maskininlärning och riktade akustiska sensorer. Varje kamera identifierar också specifika ljudmönster, som skrik, skott, krossande glas eller höga ljud, för att bestämma typen av ljud och riktning.

(Compact Dome och Quad har ljudanalys, men kan inte bestämma riktning.)

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.37.21.png

Konstant säkerhet

Med automatiska programuppdateringar från molnet, end-to-end krypterad data och metadata och säker fjärråtkomst från var som helst i världen har det aldrig varit enklare att förhindra cybersäkerhetshot. Vi hanterar alla dina GreenSecure-produkter genom molnet, vilket möjliggör en kontrollerad, proaktiv process för att alltid hålla ditt system uppdaterat.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.37.28.png

Öppen

Implementera GreenSecure direkt eller använd en av våra högpresterande molnanslutare för att uppnå en friktionsfri övergång till molnet, få lokal lagringskapacitet och driv dina tredjepartskameror med AI-analys och lagring. Integrera GreenSecure med dina befintliga säkerhetskameror, åtkomstkontrollsystem, instrumentpaneler, övervakningssystem, sensorer, molnlagringslösningar och API:er för att få mer värde och synlighet i en enda vy.

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 13.37.35.png

Registreringsskyltigenkänning

Utöka GreenSecure kraftfulla LPR-lösning till dina befintliga säkerhetskameror. Säg adjö till dedikerade kameror för registreringsskyltigenkänning, dyra licenser och bristande kontroll. Få regelbaserade varningar för registreringsskyltar av intresse, snabba upp undersökningar efter händelser och optimera verksamheten baserat på fordonsanalys och affärsinformation.

Iso certifiering

ISO 27001 certifierad

GreenSecure design, utveckling, försäljning, implementering och mjukvarustöd för cyber- och videosäkerhet, inklusive molnbaserade tjänster med tillhörande supporttjänster, inklusive driftleverans, är ISO 27001-certifierade.

Vår lösning
våra kameror

GreenSecure-installation med videoövervakning

teknisk-bild

Teknisk specifikation

  • GreenSecure-kamera med avancerad videoanalys och inspelning under 30, 60 eller 120 dagar

  • Kraftfull hornhögtalare för "talkback" från övervakningscentralen

  • 4G / LTE Cat. 4 modem för snabb och stabil uppkoppling

  • 4 portars POE+ 802.3at med 100 W effektbudget

  • Batteribackup för att säkra drift och möjlighet till solcellsladdning

  • Trådlösa sensorer med lång räckvidd för övervakning av t.ex. rörelse, dörrar, temperatur/luftfuktighet eller läckage

  • Samtliga komponenter är noga utvalda för att klara skiftande utomhusmiljöer

  • Sitewatch Offsite levereras i installationsskåp byggda av tåligt polykarbonat IP66

  • Lösningen levereras med serviceavtal och dataplan för bekymmerslös drift

bottom of page