top of page

Miljötoner

Genom att välja en Svanenmärkt miljötoner från Green Cloud Solutions bidrar du till att spara upp till 3 liter olja. Så mycket olja går det nämligen åt för att tillverka en enda tonerkassett. Dessutom förbrukas det upp till 20 gånger mer energi för att tillverka en originaltoner jämfört med en miljötoner.

Vad är en miljötoner?

En miljötoner är egentligen en tom originalkassett som man demonterar. Vissa delar rengörs, medan andra byts ut mot nya. Tonerpulver fylls på och sedan testas kassetten. För att ytterligare öka vår redan höga kvalitet, så plockas ett antal redan testade och godkända kassetter ut för livstidstest.

 

Kvalitets- och miljöcertifiering

Våra tillverkare är givetvis certifierade enligt både ISO9001 och ISO14001. Samtliga miljötoner tillverkas enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. För att kunna garantera att våra kassetter ger minst samma sidantal som en originalkassett, använder vi oss av ASTM F 1531, alternativt ISO 19752.

Green Cloud Solutions garanterar

  • Om en miljötoner från Green Cloud Solutions inte fungerar som avsett byter vi ut den utan kostnad

  • Om kassetten skulle skada er skrivare vid normalhantering i enlighet med instruktionsboken, ersätter vi samtliga kostnader under förutsättning att ni tagit kontakt med oss innan eventuell service påbörjats. Kontakt skall alltid tas med Green Cloud Solutions innan en kassett skickas tillbaka, alternativt servicetekniker tillkallas. Om detta inte görs utgår ingen ersättning/ny kassett. Teknikern skall vara från en på skrivarmärket auktoriserad verkstad. 

bottom of page