RETUR AV TONERKASSETTER

Återvinning inspirerad av dig

Samlingen som förbättrar ditt företags samhällsansvar.

 

Lexmarks affärsmodell bygger på cirkulär ekonomi, med ett mål om att maximera bläckpatronernas livslängd. De är därmed utformade för att återanvändas upp till tio gånger innan de återvinns.

 

Sedan 1996 har Lexmark återvunnet mer än 60 miljoner pund material som utvunnits från patroner som samlats in hos företag.

 

Mer än 90% av Lexmarks tonerkassetter är tillverkade av återvunnen plast som kommer från deras egen återvinningsprocess.

 

Lexmarks patroner är en del av WEEE-direktivet, elektriskt och elektroniskt avfall. Insamlat av Lexmark är ett cirkulärt finansieringsprogram som går utöver deras lagstadgade skyldigheter. Detta gör det möjligt för våra kunder att bidra till en god cirkel av produktåteranvändning och därmed förlänga tonerkassetternas livslängd.

 

Lexmark gör det enkelt för företag att hantera sin patroninsamling. Patroner tillverkas sedan så många gånger som möjligt innan de återvinns helt och hållet.

 

Gå med i Lexmarks CARTRIDGE COLLECTION PROGRAM och spela en aktiv roll i den cirkulära ekonomin.

Läs mer

FÖRDELAR

Vi är en helhetsleverantör för kontoret vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson samt en månadsfaktura för alla dina inköp.

Vårt mål är att spara tid, pengar, och miljö åt företag och organisationer, kontakta oss så hjälper vi även er!

Välkommen till Green Cloud Solutions i Sverige!

 

KONTAKT

Green Cloud Solutions

Enhagsvägen 8B
187 40 Täby

 

info@greenclouds.se

Växel 08-653 40 00

  • Facebook - White Circle

© 2021 Green Cloud Solutions. Vi använder cookies.